Meny v.22
Måndag
Skomakarlåda med skysås, bacon och brynta champinjoner
Kycklinglasagne med basilikacrème
Pasta Pesto med rostade fröer och semitorkad tomat
Tisdag
Panerad sandskädda med kokt nypotatis och ört/citronmajonnäs
Tysk wurst med klar potatissallad och grovsenap
Grönsparrissoppa med krutonger och lättvispad smetana
Onsdag
Grillskiva med rostad potatis, grekisk sallad och tzatziki
Kycklinggryta med grön curry, thaibasilika och jasminris
Spenatpaj med grekisk sallad
Torsdag
Slottsstek med gräddsås, gelé, gurka och kokt potatis
Fiskburgare i briochebröd med tartarsås och klyftpotatis
Citronrisotto med Baggegårdens sparris och örtsallad
Fredag
Wallenbergare på kalv med potatispuré, brynt smör och gröna ärtor
Öländska kroppkakor med stekt fläsk och rårörda lingon
Grönsaksbiffar med potatispuré, gröna ärtor och rårörda lingon
